Facebook

Twitter

Strava

fietsPRO heeft een schitterende collectie met stadsfietsen. Maar dat kan ook niet anders met merken als Cannondale, Giant en Gazelle.

Geen record gevonden

fietsPRO heeft een schitterende collectie met stadsfietsen. Maar dat kan ook niet anders met merken als Cannondale, Giant en Gazelle.

Geen afbeelding ingesteld

Stadsfiets Occasions

Naast onze schitterende collectie stadsfietsen ruilen we ook met regelmaat mooie gebruikte fietsen in. Na een flinke opknap beurt worden deze weer verkocht met nog veel veilige km's voor de boeg!

cannondale

Cannondale

Fietsen met een Cannondale is je horizon verbreden, en geeft je ruimte om nieuwe dingen te ontdekken. Cannondale fietsen voldoen aan de eisen die iedereen stelt aan het fietsen in de moderne tijd. Ze geven je snelheid, duurzaamheid en ze zien er modern en speciaal uit!

Je bent het waard! Klik hier voor de Cannondale colectie.

giant

Giant

Deze lichtgewicht fietsen van Giant brengen je overal. Ze hebben een prettige zithouding en omdat er is nagedacht is over de onderdelen is elke rit weer leuker dan de vorige.

Om de hele bijgewerkte collectie te bekijken klik je hier! En wil je extra informatie of ben je toe aan een testrit, kom dat gerust aan en we helpen je graag verder.

gazelle-logo-horizontal

Gazelle

Gazelle fietsen moet je overal voor in kunnen zetten, lekker in de omgeving fietsen, je boodschappen doen, met een Gazelle fiets geniet je van elke rit. Een fiets moet bij je passen of je nu een bakfiets, stadsfiest of een sportieve allround fiets of een moederfiets.

Voor jouw leven heeft Gazelle de passende fiets in haar collectie. Wil je alle mogelijkheden bekijken? Klik dan hier.

Scroll To Top