Fietspro vd Beld wk14 265x387_LR

fietsPRO 15 jaar en dat vieren we met u!

Al 15 jaar is fietsPRO gevestigd in Eerbeek en daar zijn we best trots op. We vieren dit graag met u samen en hebben 10 dagen (van 14 tm 24 April) feest en hebben leuke acties voor elke betalende klant.

Hieronder het krantenartikel wat in het Brummens Weekblad heeft gestaan:

 

EERBEEK – Bij fietsPRO in Eerbeek is het al lang niet meer alleen simpel een bandje plakken, maar ook voor de wat meer ingewikkelde E-bike’s en sportfietsen draaien zij  hun hand niet om. Op 14 april bestaat hun zaak 15 jaar en daar staan zij uiteraard even bij stil met diverse acties. De medewerkers zijn zelf stuk voor stuk gepassioneerde fietsers met een enorme schat aan ervaring. Zo staan zij voor iedereen klaar, vriendelijk, persoonlijk en kundig op het gebied van fietsen.

 In de afgelopen jaren heeft de fietsbranche een ware gedaanteverwisseling ondergaan. En dus ook het type fietsen dat zij verkopen. Waren het in het begin stadsfietsen, mountainbikes en racefietsen tegenwoordig zijn de stadsfietsen zo goed als vervangen door de elektrische fiets. Zo zegt Trudy dat de E-bike van oubollig naar hip en modern is gegaan, zijn bij de racefietsen en mountainbikes de velgremmen vervangen door schijfremmen en zijn de wielen in de mountainbikes veranderd van 26” naar 29”. Waren het eerder enkel ouderen die een E-bike aanschafte, tegenwoordig  ook de schoolgaande jeugd. Het uiterlijk van de fietsen is dan ook meegegaan met de tijd.

Na hun verhuizing  naar het huidige pand, is hun assortiment alleen maar groter geworden. De haal- en brengservice zijn alom bekend. Diverse  testfietsen zijn beschikbaar zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw nieuwe fiets. En die wordt dan uiteraard naar uw wensen afgesteld.

Machiel, Trudy en Tess staan u graag te woord in de winkel en voorzien u van goed advies over een eventuele aankoop. De fietsPRO medewerkers in de werkplaats Mark, Wiebe, Wouter en Daan dragen zorg voor een correcte reparatie van uw fiets en voorzien u graag van technische ondersteuning.