Trek Supercaliber 9.9 XX1 AXS Gen 1 Matte Raw Carbon/Gloss Trek Bl 2023

Oorspronkelijke prijs was: € 12.999,00.Huidige prijs is: € 9.899,00.

Supercaliber 9.9XX1AXS XL Matte Raw Carbon/Gloss T

Specifications of the Trek Supercaliber 9.9 XX1 AXS Gen 1 Matte Raw Carbon/Gloss Trek Bl 2023

About the Trek Supercaliber 9.9 XX1 AXS Gen 1 Matte Raw Carbon/Gloss Trek Bl 2023
De Supercaliber 9.9 XX1 AXS is de snelste, lichtste en meest competente crosscountry-racebike die we maken. De exclusieve IsoStrut geïntegreerde bovenbuisdemper vormt de kern van het uiterst efficiënte veersysteem van de Supercaliber. Het resultaat is een snelle en lichte fiets waarmee je met halsbrekende snelheden door ruig terrein kunt knallen. Een mountainbike met hoogwaardige onderdelen en kenmerken, zoals een volledig draadloos SRAM XX1 Eagle AXS elektronisch schakelsysteem. Je aast op het podium en zoekt naar een professionele crosscountry-racebike die op alle fronten met de allerbeste spullen is uitgerust. Je wilt een fiets die is afgemonteerd met de beste onderdelen en de beste vering - inclusief een compleet draadloos schakelsysteem - voor pure, ongelimiteerde topsnelheid en prestaties. Een ultralicht full OCLV Mountain Carbon frame met 60 mm veerweg, een 100 mm RockShox SID U...

Boek een proefrit

Wil je er zeker van zijn dat je de perfecte fiets vindt? Boek dan nu een vrijblijvende proefrit! Tijdens de proefrit kun je de fiets uitgebreid testen en ervaren hoe deze aanvoelt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale fiets en het plannen van de proefrit. Wacht niet langer en boek vandaag nog een proefrit!

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media