Bontrager Stuurpen Pro 7D 100 mm BLACK

 104,99

Stuurpen Bontrager Pro 7D 100 mm Black

Specifications of the Bontrager Stuurpen Pro 7D 100 mm BLACK

About the Bontrager Stuurpen Pro 7D 100 mm BLACK
Een lichte en stijve lichtmetalen stuurpen met Blendr-integratie die past op racefietsen en mountainbikes. - Topkwaliteit stuurpen met 31,8 mm stuurklem weegt minder dan menig carbon stuurpen - Dubbele klemband met vier bouten zorgt voor een stevige klemming van het stuur - Stuurpenkap met hoogwaardige roestwerende M5 bouten, 5,2 Nm aanhaalmoment - Met de meegeleverde Blendr Pro basis en Blendr XXX-accessoire-adapters is integreren kinderspel - Houders voor Bontrager Ion en Trip, Garmin, GoPro en SRM-accessoires - Goedgekeurd voor carbon sturen en carbon stuurbuizen - Voor veilige montage is een 5 mm spacer onder en boven de stuurpen noodzakelijk - Meegeleverde Blendr-accessories: Pro Mono-basis, houder voor Trip fietscomputer en houder voor High Ion-verlichting Fraaie contouren Houd je stuur ordelijk en overzichtelijk met Blendr, en integreer elektronische apparaten voor een cleanere look. Met Blendr sluit je een fietscomputertje, een telefoon of verlichting naadloos aan op je fiets.

Geschikt voor Blendr-onderdelen zijn niet allemaal exact hetzelfde. Klik op ”Meer weten” voor een compatibiliteitsoverzicht, zodat je zeker weet welk onderdeel geschikt is voor jouw fiets.

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media