Onderhoud

Onderhoud

Onze werkplaats wordt bemand door enthousiaste monteurs, niets is ze te veel. Ze zijn speciaal opgeleid, hebben voor elk probleem een antwoord en houden wel van een uitdaging. Bovendien zijn het kerels met dezelfde passie voor fietsen als onze klanten zelf. Onze open werkplaats is ingericht met speciaal gereedschap en computer systemen om alle e-bikes en andere elektronica op race en atb fietsen te kunnen onderhouden.

Onderhoud stadsfietsen

Onderstaand kan je kiezen uit een drietal onderhoud pakketten voor de stadsfiets. Klik om de details te bekijken en een afspraak te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om allerhande reparaties te laten uitvoeren. Hiervoor maken we graag een afspraak met je!

Basis

De remmen en versnellingen worden afgesteld van je fiets zodat je weer veilig op pad kunt. De prijs van de beurt is exclusief de gebruikte materialen.

Standaard

De wielen van je fiets worden gericht , remmen en versnellingen worden afgesteld, verlichting wordt gecontroleerd en eventueel gerepareerd en alle boutjes en moeren worden vastgezet. Bovendien wordt het elektrische systeem geupdate en nagekeken. De prijs van de beurt is exclusief de gebruikte materialen

Plus

Je fiets wordt volledig nagekeken, alle draaiende delen worden gesmeerd, wielen worden gericht, kabels worden vervangen, remmen en versnellingen worden afgesteld, verlichting wordt gecontroleerd en eventueel gerepareerd en alle boutjes en moeren worden vastgezet. Bovendien wordt het elektrische systeem geupdate en nagekeken. De prijs van de beurt is exclusief de gebruikte materialen

Onderhoud e-bikes

Onderstaand kan je kiezen uit een drietal onderhoud pakketten voor je e-bike. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en hebben kennis van Bosch, Panasonic, Impuls , Yamaha en ION systemen. Klik om de details van onze onderhoudsbeurten te bekijken en een afspraak te maken. Uiteraard kunnen we ook alleen een band plakken of een remkabel vervangen. Als je langskomt plannen we direct de reparatie voor je in.

In de wintermaanden hanteren we flinke korting voor de standaard onderhoudsbeurt voor uw e-bike.
Normaal zijn de kosten voor deze uitgebreide onderhoudsbeurt €129,- exclusief de gebruikte materialen en we bieden deze t/m Februari aan voor slechts €99,-

Basis

De remmen en versnellingen worden afgesteld van je fiets zodat je weer veilig op pad kunt. Bovendien wordt het elektrische systeem geupdate en nagekeken. De prijs van de beurt is exclusief de gebruikte materialen.

Standaard

De wielen van je fiets worden gericht , remmen en versnellingen worden afgesteld, verlichting wordt gecontroleerd en eventueel gerepareerd en alle boutjes en moeren worden vastgezet. Bovendien wordt het elektrische systeem geupdate en nagekeken. De prijs van de beurt is exclusief de gebruikte materialen

Plus

Je fiets wordt volledig nagekeken, alle draaiende delen worden gesmeerd, wielen worden gericht, kabels worden indien nodig vervangen, remmen en versnellingen worden afgesteld, verlichting wordt gecontroleerd en eventueel gerepareerd en alle boutjes en moeren worden vastgezet. Bovendien wordt het elektrische systeem geupdate en nagekeken. Bij deze luxe beurt wordt ook de naaf uit elkaar gehaald en komt het binnen werk in een oliebad en wordt vervolgens weer terug geplaatst. De prijs van de beurt is exclusief de gebruikte materialen

Onderhoud race & atb fietsen

Met merken als Cannondale en Trek mag je van ons verwachten dat we meer dan capabel zijn om het onderhoud aan je race en/of atb te kunnen uitvoeren. Onze monteurs worden telkens wanneer er nieuwe producten of technieken worden geïntroduceerd bij geschoold. Dus altijd op de hoogte! Onderstaand kan je kiezen uit een drietal onderhoud pakketten voor je race of atb fiets. Klik om de details te bekijken en een afspraak te maken. Vanzelfsprekend kunnen we ook andere reparaties voor je uit voeren.

In de wintermaanden hanteren we flinke korting voor de uitgebreide onderhoudsbeurt. We noemen dit de “winterbeurt” en is voor race en atb fietsen. Normaal zijn de kosten voor deze uitgebreide onderhoudsbeurt €210,- exclusief de gebruikte materialen en we bieden deze tm Februari aan voor slechts €199,-

Vorken service

We hanteren standaard tarieven voor de service van je Fox, Rock Shox, Headshock of Lefty voorvork. Laat dit eens per jaar uitvoeren en je zult zien dat je vork echt veel beter blijft functioneren en dure reparaties zullen uitblijven. We hanteren vaste prijzen inclusief de gebruikte materialen. Bijvoorbeeld een Rock Shox voorvork onderhoud is 125,- euro.

Standaard

De wielen van je fiets worden gericht , remmen en versnellingen worden afgesteld. Kabels worden gecontroleerd en eventueel vervangen. Ketting en tandwielen worden nagemeten en eventueel vervangen. En hydraulische remmen worden gecontroleerd en eventueel ontlucht.

Uitgebreid

Je fiets wordt volledig gestript. Lagers worden gecontroleerd en weer opnieuw gemonteerd en eventueel vervangen. De wielen van je fiets worden gericht, remmen en versnellingen worden afgesteld, kabels worden vervangen, stuurlint wordt vervangen indien aanwezig. Ketting en tandwielen worden nagemeten en eventueel vervangen. En hydraulische remmen worden gecontroleerd en eventueel ontlucht.

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media