Contact

Contact

Coldenhovenseweg 6
6961 ED Eerbeek

Heeft u vragen?

Stuur ons dan een e-mail maar u kunt ons ook telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden. We zullen u snel te woord staan of uw e-mail beantwoorden.

Openingstijden

  • Dinsdag: 8.30 tot 18.00 uur
  • Woensdag: 8.30 tot 18.00 uur
  • Donderdag: 8.30 tot 18.00 uur
  • Vrijdag: 8.30 tot 18.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur
  • Maandag en zondag gesloten

Je kan ons ook vinden op

Fietsenwinkel Zutphen

Op zoek naar een fietsenzaak in de omgeving van Zutphen? Kom langs bij fietsPRO in Eerbeek! Met veel MTB’s, racefietsen gravel bikes en elektrische fietsen zijn wij dé specialist voor de sportieve fietser. Dit is wat u bij fietsPRO mag verwachten:

  1. U krijgt altijd eerlijk & persoonlijk advies van enthousiaste fietsliefhebbers.
  2. Er is in de winkel alle ruimte om de fietsen te testen.
  3. U ontvangt uw fiets volledig afgesteld op uw wensen en rijklaar.

Kom langs in de winkel of bekijk hier alvast online al onze fietsen! fietsPRO bevindt zich op 14 kilometer van Zutphen en het is met de auto circa 20 minuten rijden naar de fietsenwinkel.

Fietsenmaker Zutphen

Natuurlijk kunt u ook langskomen om uw fiets te laten repareren! Bij fietsPRO zijn de monteurs getraind en gecertificeerd door Shimano. Ook worden er originele onderdelen gebruikt om uw fiets weer als nieuw te maken. Wilt u meer weten over wat wij in onze werkplaats doen? Lees meer op de pagina ‘Werkplaats’.

Tip: Online uw reparatie inplannen?

Ons assortiment: Mountainbikes, racefietsen, gravel en meer!
Mountainbike Zutphen

Bij fietsPRO zijn nieuwe mountainbikes te vinden van de merken Trek en Ridley. Dit gaat van fietsen voor de beginnende mountainbiker tot full-suspension mountainbikes met de meest hoogwaardige onderdelen. Bekijk hier ons huidige aanbod mountainbikes.

Racefiets Zutphen

In onze fietsenwinkel zijn nieuwe racefietsen van Trek en Ridley te vinden. Natuurlijk zijn er naast racefietsen enkele gravelbikes in het assortiment. Ook bij de racefietsen zijn er fietsen voor de meer beginnende fietser tot de meest lichte aero-fietsen. Bij de aanschaf van een racefiets wordt altijd een bikefitting gedaan, zodat u gegarandeerd de juiste maat fiets heeft én de fiets volledig is afgesteld op uw wensen. Het huidige assortiment racefietsen is hier te zien.

Elektrische fiets Zutphen

Naast de sportieve fietsen zijn er e-bikes in de winkel. Zo zijn er Gazelle elektrische fietsen, e-bikes van Kalkhoff en het Trek. Bent u benieuwd welke fietsen er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk het aanbod hier of kom langs in de winkel!

Accessoires

In de winkel is ook een ruim aanbod aan fietskleding, helmen, onderdelen, fietscomputers, onderhoudsproducten en meer! Er is de gelegenheid om fietskleding te passen.

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media