Gripgrab Ultralight Mesh Short Sleeve Base Layer 2PACK Black

 69,95

GripGrab Ultralight Mesh Short Sleeve Base Layer 2PACK

Specifications of the Gripgrab Ultralight Mesh Short Sleeve Base Layer 2PACK Black

About the Gripgrab Ultralight Mesh Short Sleeve Base Layer 2PACK Black
De GripGrab Ultralight Mesh Korte Mouw Base Layer is het ideale ondershirt met korte mouwen voor wie op warme zomerdagen op de fiets stapt. Het superlichte, opengeweven mesh materiaal laat je huid ademen en voert zweet snel weg van je huid. Zo blijf je droog en fiets je in alle comfort.

Dit ondershirt is behandeld met Polygiene® om je fris te houden en geurtjes te voorkomen. Deze 'Wear More. Wash Less®'-technologie maakt gebruik van zilverionen om de groei van bacteriën die geurtjes veroorzaken, tegen te gaan (biocide: zilverchloride). De behandeling is niet schadelijk voor je huid en bestand tegen veelvuldig wassen. Minder bacteriën betekent minder geurtjes, waardoor je je kleding minder vaak hoeft te wassen. Daarom zorgt Polygiene® er ook voor dat je ondershirt veel langer meegaat. Bovendien is het beter voor het milieu.

De GripGrab Ultralight Mesh Korte Mouw Base Layer biedt je alle comfort om ook in de warmte op de fiets te stappen. Dankzij een minimaal gewicht en maximaal ademend vermogen, ben je helemaal klaar om ook in de zomer topprestaties te leveren.

Nu in een voordelig 2-pack.
Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media