Service

We vinden het belangrijk om net even stapje extra te doen dan wat er normaal gesproken van ons wordt verwacht. Of het nu gaat om het poetsen van uw fiets of het perfect afstellen van je nieuwe fiets. Maar ook kan je bij ons een fiets leasen of testen.

Bikefitting

Overal vind je technische informatie over race en of atb fietsen. Het aantal versnellingen, het materiaal, het gewicht en nog veel meer andere specificaties zijn voorhanden.

Fietsverzekering

Of je nu fietst voor je plezier of je fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, jouw fiets brengt je waar je maar wilt en wanneer je dat wilt. En dat wil je natuurlijk graag zo houden! Dan is een goede fietsverzekering geen overbodige luxe.

Fiets lease

De aanschaf van een fiets voor woon/werk verkeer, een luxe vakantiefiets of een moderne ebike kan aardig in de papieren lopen. Daarom bieden we u nu de mogelijkheid om een “privĂ© lease” af te sluiten voor uw vervoermiddel.

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media