Agu schoen mtb m610 Zwart

Original price was: € 130,00.Current price is: € 99,00.

Agu schoen mtb m610 black 46

Specifications of the Agu schoen mtb m610 Zwart

About the Agu schoen mtb m610 Zwart

Het naadloze ontwerp van de M610 is gericht op comfort en prestaties ten alle tijden, op elke onverharde ondergrond of singletrack. De stijve zool constructie helpt bij een optimale krachtsoverdracht op de pedalen.

  • De M610 werd speciaal ontwikkeld voor gebruik met klikpedalen.
  • De schoen sluit je met klittenband en de Atop dail waarmee je zelfs tijdens het rijden de pasvorm kunt aanpassen mocht de schoen toch te strak of te los zitten.
  • De anti-slip hiel grip zorgt ervoor dat je voet goed in de schoen blijft zitten en gaat de vorming van blaren op je hiel tegen.
  • Het profiel op de schoenzool geeft extra grip in het terrein mocht je van de fiets af moeten stappen. De dikke rubberzool vergemakkelijkt het lopen, daarmee zijn deze schoenen ook perfect voor bikepacking of fietsreizen.

De M610 is de ideale schoen voor fietsers die graag in het terrein, op gravelpaden of singletracks rijden en die een comfortabele maar toch functionele schoen willen.

Gewicht 1,2 kg
Merk

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media