Checkpoint

Trek

Checkpoint

De Checkpoint voor  lange bikepacking-trips en voor de meest uitputtende gravelraces.

Een wendbare en toch stabiele progressieve geometrie, een slim en soepel schakelend schakelsysteem, en in de carbon frames een interne opbergruimte die je het comfort en de veelzijdigheid geven die je nodig hebt tijdens je volgende allroad-avontuur.

Het past bij jou als...

Je wilt een gravelbike die hunkert naar avontuur en die de zwaarste en langste ritten kan doorstaan. Bovendien wil je ook het gemak van een geavanceerd, snel en trefzeker schakelsysteem, en natuurlijk comfortabele wielen die ruwe ondergrond gemakkelijk verteren.

De techniek die je krijgt

Een  frame met armor en een gedempte IsoSpeed aan de achterzijde (carbon versies), een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie tijdens zware beklimmingen, interne opbergruimte in het frame (carbon versies), verborgen kabelgeleiding die de bevestiging van tassen niet hindert en bevestigingspunten voor een geïntegreerde frametas, drager en spatborden. Verder voorzien van een carbon voorvork, een  schakelsysteem met een breed versnellingsbereik, Bontrager  wielset en brede 700x40c gravelbanden die extra tractie en stabiliteit geven. Je kunt zelfs een seatdropper monteren voor een lager zwaartepunt op lange afdalingen. Maximale bandenbreedte is 45c.