Daily Tour

Giant

Daily Tour

De nieuwste e-bike

Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+. Met onzichtbare accu, automatische ondersteuning, navigatiemogelijkheden en geïntegreerde verlichting is de DailyTour E+ een leuke, nieuwe manier om op pad te gaan.

Highlights

Deze veelzijdige en praktische E-bike is ideaal voor dagelijks gebruik in diverse omgevingen. Hij heeft alle uitrustingskenmerken die je maar kunt verzinnen zoals een standaard, verlichting, drager en spatborden - alles is fraai ontworpen en zodanig gebouwd dat je eenvoudig de belangrijkste dingen kunt meenemen. Met een SyncDrive Life 60 Nm motor heb je bovendien de mogelijkheid om in een automatische ondersteuningsmodus te rijden. Deze technologie bepaalt zelf de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt en schakelt automatisch. Zodoende kun jij je aandacht volledig op de weg richten. Het geïntegreerde verlichtingssysteem heeft dag- en nachtrijverlichting waardoor je zichtbaarheid en veiligheid op de weg wordt vergroot. De geveerde voorvork absorbeert de hobbels en versoepelt je rit.

Hybrid Cycling Technology

Hybrid Cycling Technology is een uniek systeem dat we in nauwe samenwerking met Panasonic en Yamaha ontwikkelden, en dat je in geen enkele andere e-bike tegenkomt. Het systeem combineert elektrische kracht met de kracht van de fietser, om een zo natuurlijk mogelijke e-bike ervaring te creëeren. Hybrid Cycling Technology bestaat uit vier innovatieve technologieën: SyncDrive (de motor), EnergyPak (de batterij), RideControl* en PedalPlus*.

PedalPlus 6-Sensor Technologie

Giants PedalPlus 6-sensor technologie meet precies hoeveel kracht je op de pedalen uitoefent, zodat de motor altijd de juiste ondersteuning geeft. Zo fiets je heel natuurlijk en gebalanceerd. De PedalPlus 6-sensor technologie wordt toegepast in de nieuwste generatie SyncDrive Life middenmotor. Door het meten van acceleratie en hellingshoek is het mogelijk om naast de vijf ondersteuningsstanden ook automatische ondersteuning te bieden: de Smart Support modus. De motor detecteert in dat geval hoeveel ondersteuning nodig is en levert de juiste hoeveelheid energie.

SyncDrive Life

Met de vernieuwde Giant SyncDrive Life middenmotor fiets je altijd met precies de juiste ondersteuning. De motor heeft vijf ondersteuningsstanden (van eco tot sport+). Dankzij de Smart Support modus (die door middel van zes sensoren meet hoeveel kracht je uitoefent op de pedalen) kiest het systeem eigenhandig de meest efficiënte ondersteuningsstand.