Gazelle Bike

Gazelle

Gazelle Bike

Overal sneller

Van alle krachten die je moet overwinnen om snelheid te maken, heeft de aerodynamische weerstand meer invloed dan alle andere beperkende factoren gecombineerd. Het verlagen van de luchtweerstand vertaalt zich in meer snelheid met minder inspanning op momenten dat je het verwacht. Maar vooral ook op momenten dat je het niet verwacht.

De SystemSix zet de concurrentie op achterstand, en niet alleen waar je het zou verwachten. Hij sprint sneller, daalt sneller en klimt zelfs op de meeste heuvels sneller. Je bespaart watts in een solo-ontsnapping, in de kopgroep en zelfs achterin het peloton.

Snelheid maal zes

De systemsix is gebaseerd op een systeem met 6 onderdelen. -frame -vork, zadelpen, stuur, stuurpen en wielen, die als gezamelijke systeem zijn ontworpen om de luchtweerstand te minimaliseren, het comfort te verhogen en de stijfheid te optimaliseren voor maximale snelheid.

Hollowgram 64 KNOT wielen

Een van de allersnelste wielsets ooit ontwikkeld. Ultrabreed disc only ontwerp biedt extreem lage luchtweerstand bij diverse aanstroomhoeken, zelfs met bredere banden.

Speciale profielen

Elk onderdeel van het frame , de vork en zadelpen zijn voorzien van afgekorte buisprofielen om de luchtweerstand bij veranderende rijrichting te verminderen.

Verborgen kabelgeleiding

Uniek ontwerp voert de remleidingen en kabels door een opening aan de voorzijde van de balhoofdbuis voor minimale luchtweerstand en probleemloos onderhoud.

Uitgerust met speed release

De speedrelease steekassen maken een snellere wielwissel mogelijk en zijn compatible met de meeste standaard wielsets voor steekassen.