Mavaro Neo

Cannondale

Mavaro Neo

Power met stijl

Functioneel modern uiterlijk, stijlvolle integratie en de allerbeste Bosch-aandrijfsystemen. Moeiteloze acceleratie, overtuigende veelzijdigheid en een bereik tot 120 km op één lading. Dit is grootstedelijk vervoer vanuit een compleet nieuw perspectief.

Zelfverzekerd vermogen

Het precieze stuurgedrag, een recht op rijpositie en intuïtieve veiligheidsfuncties zoals ingebouwde intelligente dagrij verlichting en radar die u waarschuwt voor auto's of rijders die van achteren naderen, houdt u met de Mavaro Neo comfortabel de controle.

Powered by Bosch

De Bosch motor en de Powertube accu zorgen voor een stil, krachtig en natuurlijk rijgevoel. Met een koppel van 65nm en een actieradius tot 150 km haalt u het meest uit elke rit.

Headschock voorvering

Als het gaat om geveerde voorvorken voor stadsgebruik, staat de HeadShock op eenzame hoogte. Hij is zo sopel, weegt zo weinig en stuurt zo nauwkeurig dat geen enkele andere vork in de buurt komt.

Iedereen aan boord

Het brede lage instap ontwerp van het frame maakt het voor iedereen gemakkelijk om op en af te stappen, terwijl ons deskundige aluminium vakmanschap zorgt voor een rubuuste, duurzame vertrouwenwekkende rit.

Geintegreerde dagrijverlichting

Naast een super heldere koplamp heeft de Mavaro Neo ook dagrijverlichting die prachtig in de achterdrager en aan de voorzijde in het frame is geintegreerd zodat je beter zichtbaar bent onder alle lichtomstandigheden.