Scalpel

Cannondale

Scalpel

Ongelooflijk leuk

Legitiem sneller. Fundamenteel lichter. Direct beter - de geheel nieuwe Scalpel full suspension mountainbike is de beste manier om je prestaties te verbeteren. Met een progressieve geometrie en ons nieuwe FlexPivot-veersysteem krijg je ontembare tractie, onwaarschijnlijke efficiëntie en onwrikbare controle op elk onderdeel van het wedstrijdparkoers. Razendsnel. Ongelooflijk leuk

Flex Pivot

De sleutel tot de ongelofelijke veerprestaties en het lage gewicht van de Scalpel. Deze gepatenteerde carbonplaten creeren virtuele Horst-link draaipunten, terwijl ze stijver en lichter zijn dan lagers. Ongelofelijk duurzaam en flexibel. En volledig onderhouds vrij.

Proportional Response design

In tegenstelling tot de concurentie die dezelfde veerkinematiek gebruikt bij alle framematen, passen wij de layout van onze vering aan voor elke maat. Zodoende krijgt elke rijder, groot of klein, dezelfde briljante veerprestaties.

Stash kit

Alles wat je nodig hebt voor een bliksemsnelle reparatie langs de trail. Een fabric 8-in-1 minitool in een snel uitneembare houder, een dynaplug tubeless plugkit en je co2 pomp. Alles netjes weggewerkt onder je bidon. Snel en gemakkelijk toegangkelijk.

Outfront stuurgeometrie

De extra grote vorksprong van de lefty geeft je meer stabiliteit en vertrouwen als het ruiger wordt. Terwijl op alle andere momenten XC wendbaarheid voorhanden is.

AI Asymmetric Integration

Onze unieke offset aandrijflijn zorgt voor forse bandenvrijheid terwijl de liggende achtervorken kort blijven voor tractie en levendigheid. Daarbij komt ook nog het voordeel van een stijver, sterker achterwiel . Dus AI is een win – win – win situatie.