Supercaliber

Trek

Supercaliber

De Supercaliber is een crosscountry-racebike.

Zijn uitrusting is een klasse apart dankzij onze exclusieve IsoStrut geïntegreerde demper en een lichtgewicht FOX Performance 32 Step-Cast voorvork. Die zorgen samen voor een capabele fiets die gewoon bloedsnel is en ruw terrein probleemloos opslokt. Hij is afgemonteerd met enkele van de beste mountainbike-componenten op de markt, inclusief een Shimano XT aandrijving, bredere Bontrager Kovee Elite 30 carbon wielen en een Bontrager carbon zadelpen en stuur.

Het past bij jou als...

Je wilt een fiets waar de profs ook op rijden en waarmee je kunt winnen. Je zoekt naar een fiets die is gebouwd voor pure snelheid en prestaties op de zwaarste crosscountry-parkoersen en die van vork tot aandrijving is uitgerust met lichte en snelle upgrades.

De techniek die je krijgt

Een ultralicht full OCLV Mountain Carbon frame met 60 mm veerweg, een 100 mm FOX Performance 32 Step-Cast voorvork met GRIP-demper en een exclusieve Trek IsoStrut FOX Performance demper, speciaal ontwikkeld voor de Supercaliber. Verder is hij uitgerust met een dual remote lockout op de vering,  Bontrager Kovee Elite 30 carbon wielen met snel aangrijpende 54-tands Rapid Drive achternaaf, Shimano Deore XT- remmen en een carbon zadelpen en stuur.