SuperSix EVO

Cannondale

SuperSix EVO

Soepeler, veelzijdiger en heel veel sneller

De gloednieuwe SuperSix EVO is een sublieme evolutie van Cannondale’s klassieke racemachine. Cannondale heeft het lage gewicht en de telepathische stuureigenschappen van de bekroonde vorige versie behouden en hebben al het overige op een bizarre wijze verbeterd. Soepeler, veelzijdiger en heel veel sneller - hij is gebouwd om te vliegen.

Snelle vormen

Het frame heeft sterk geprofileerde buisvormen die hetzelfde gewicht en een gelijke of betere stijfheid hebben dan ronde buizen, maar de luchtweerstand is tot 30% lager!

Verborgen kabelgeleiding

Uniek ontwerp voert de remleidingen door een opening aan de voorzijde van de balhoofdbuis voor minimale luchtweerstand en probleemloos onderhoud.supersix 3

Verfijnd rijgevoel

De SuperSix EVO stond altijd al bekend vanwege zijn elegante, verfijnde rijkwaliteiten en de nieuwe uitvoering is nu nog soepeler. De nieuwe SAVE- achtervorken, geintegreerde zadelpenklem en de 27 SL KNOT zadelpen verhogen de verticale doorbuiging met 18%.

Ruimte voor rubber

Het nieuwe frame ontwerp heeft ruimte voor flink breed rubber. Je kunt probleemloss banden met een breedte van 30 mm monteren. Dus nog meer comfort en mogelijkheden op elk soort wegdek.