Topstone

Cannondale

TOPSTONE

Gravel Bikes

Op de weg Naast de weg Elke weg Deze fietsen zijn gebouwd om je voorbij het verharde en voorspelbare te brengen. De Topstone Carbon vormt de ultieme samensmelting van onze ervaring met het bouwen van snelle racefietsen, comfortabele endurance-fietsen en ultralichte dubbelgeveerde mountainbikes. Al die kennis is nu verzameld in een exceptionele machine die ontworpen is voor maximaal rijplezier op plaatsen waar de meeste gravelbikes niet eens komen kunnen, of voor optimaal comfort op iets rustiger terrein.

Kingpin Suspension

Revolutionaire, superlichte vering waarmee je harder rijdt op gravel en soepeler beweegt over asfalt. Een draaipunt met steekas in de zitbuis maakt het mogelijk dat het complete achterframe kan bewegen zonder het gewicht en de complexiteit van een demper en hevelconstucties. De achtervorken, zitbuis en zelfs het achterste deel van de bovenbuis functioneren als een serie onderling verbonden bladveren waardoor hobbels en trillingen van het wegdek worden geabsorbeerd.

Dit ongelofelijk lichte en robuuste systeem geeft je 30 mm veerweg (gecombineerde doorbuiging van de draaipunten bij zitbuis en achteras) die het comfort, de tractie en de controle vergroten. Of je nu staat of zit, je rolt soepeler over het wegdek en kunt harder pushen dan ooit tevoren.

Gloednieuw, Lefty Oliver

Een van de allersnelste wielsets ooit ontwikkeld. Ultrabreed disc only ontwerp biedt extreem lage luchtweerstand bij diverse aanstroomhoeken, zelfs met bredere banden.

Wat is Proportional Response?

De vering en het totale rijgevoel worden specifiek afgestemd op de framemaat door het gebruik van een andere carbon layup en buisdiameter. Daarom heeft elke maat de perfecte veerrespons en ideale framestijfheid. Geen afstelling, geen gedoe. Gewoon opstappen en rijden. Proportional Response en Kingpin Suspension functioneren harmonieus samen voor een ultrasoepel rijgedrag en een vertrouwd aanvoelende grip voor elke framemaat en elke rijder, ongeacht zijn of haar lichaamslengte.