Trail

Cannondale

Alle terreinen

De Trail is gebouwd voor alle terreinen, en kan overal uit de voeten. Rij je voor de eerste keer op een mountainbike of wil je bij je volgende avontuur verder weg van huis? De nieuwe handgebouwde aluminium frames van de Trail zijn uitgerust met uitgekiende componenten waardoor deze mountainbikes het complete, trail-ready pakket aan boord hebben.

Top kwaliteit framesets

Het gloednieuwe prgressieve frame ontwerp combineert de nieuwste Trail geometrie met verlaagde achtervorken voor betere rijkwaliteiten en een strakkere look. Langer, lager, lichter en ook nog eens leuker.

Smartform C2 aluminium

Aluminium constructie die zijn gelijke niet kent. Prestatiegerichte buisvormen, flinke gewichtsbesparing door butting en naadloze dubbele lasnadengeven het frame rijeigenschappen die ongekend zijn in deze klasse.

Taps toelopende balhoofdbuis.

De standaard bij de moutainbike topmodellen. Lichte en stive constructies die ontworpen is voor montage van gangbare 1-1/2” tot 1-1/8” taps toelopende stuurbuizen die te vinden zijn op de beste geveerde voorvorken.

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media