Trek Verve+ 1 Lowstep LT BAJA YELLOW Dames 2024

 2.299,00

Verve+ 1 LS LT L Baja Yellow

Specifications of the Trek Verve+ 1 Lowstep LT BAJA YELLOW Dames 2024

About the Trek Verve+ 1 Lowstep LT BAJA YELLOW Dames 2024
De Verve+ 1 Lowstep LT is een elektrische stadsfiets waarmee je vaker gaat rijden en meer plezier beleeft aan het fietsen. Je dagelijkse ritten, woon-werkverkeer en work-outs krijgen een heerlijke boost van de lichte Hyena-motor. Verder is deze e-bike uitgerust met onderdelen waarbij comfort en veiligheid voorop staan, zoals ergonomische contactpunten, betrouwbare hydraulische schijfremmen, brede stabiele banden, verlichting en een lowstep-frame voor gemakkelijk op- en afstappen. Je wilt meer gaan fietsen en er meer plezier aan beleven. Je weet dat de extra ondersteuning van een e-bike je zal helpen om meer te genieten en langer te fietsen. Je zoekt een solide en comfortabele fiets die is uitgerust met de allernieuwste e-biketechnologie. Een lichtgewicht Alpha Gold Aluminium frame met lowstep-geometrie, een 8-speed Shimano-aandrijving, een Hyena-motor (250 W, 40 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u, een LED Bluetooth-controller en een 250 Wh accu. Daarnaast krijg je hydraulische schijfremmen, een verstelbare Blendr stuurpen, extra brede 27.5 x 2” banden voor stabiliteit en grip, ergonomische handvatten, spatborden, verlichting, een MIK-achterdrager en een ringslot. De lichte trapondersteuning van de Verve+ 1 Lowstep LT opent een wereld aan mogelijkheden. Je kunt langer op avontuur, sneller naar je werk en probleemloos bergop fietsen. De extra ondersteuning maakt het fietsen nog spannender en fijner terwijl de hoogwaardige onderdelen en comfortuitrusting ervoor zorgen dat langer en sneller rijden leuker is dan ooit. - Elektrische fietsen versterken jouw spierkracht zodat jij nog meer plezier beleeft aan het fietsen. - De Lowstep-geometrie geeft je meer vertrouwen als je op- en afstapt - De naafmotor en de 250 Wh accu geven je exact het juiste zetje in de rug, zonder te overdrijven - De 27.5” wielen zijn superstabiel en wendbaar, waarbij de 2” brede banden het comfort en de grip verhogen voor een soepeler rijgedrag - Met de Hyena led-controller kun je naadloos en eenvoudig de ondersteuningsmodus veranderen Krachtig aandrijfsysteem Een lichte en krachtige achternaafaandrijving van 40 Nm biedt vertrouwenwekkend stuurgedrag en constant vermogen. Licht en comfortabel Het vernieuwde frame zorgt voor een lichte fiets die eenvoudig te besturen is en gemakkelijk kan worden gestald na je rit. Tegelijkertijd biedt dit frame meer comfort zodat je optimaal kunt genieten van elke rit. Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.

Gewicht 28,8 kg
Merk

Boek een proefrit

Wil je er zeker van zijn dat je de perfecte fiets vindt? Boek dan nu een vrijblijvende proefrit! Tijdens de proefrit kun je de fiets uitgebreid testen en ervaren hoe deze aanvoelt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale fiets en het plannen van de proefrit. Wacht niet langer en boek vandaag nog een proefrit!

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media