Trek Checkpoint ALR 4 MATTE GALACTIC GREY 2024

 1.799,00

Checkpoint ALR 4 56 Matte Galactic Grey

Specifications of the Trek Checkpoint ALR 4 MATTE GALACTIC GREY 2024

About the Trek Checkpoint ALR 4 MATTE GALACTIC GREY 2024
De Checkpoint ALR 4 is de gravelbike met de beste prijs-kwaliteitsverhouding uit de collectie. Uitgerust met een 300 Series Alpha Aluminium frame, stuurt de Checkpoint ALR 4 net zo strak over hobbelige gravelwegen als over glad asfalt. Met een waslijst aan kenmerken zoals tubeless ready wielen, een SRAM Apex 11-speed aandrijving en mechanische schijfremmen is de Checkpoint ALR 4 de ideale instapfiets in de wijde wereld van het gravelrijden.  Checkpoint ALR 4 is the best value gravel bike in the lineup. Kitted out with a 300 Series Alpha Aluminum frame, Che Je wilt de sprong wagen in de wilde wereld van het gravelrijden en zoekt een breed inzetbare fiets die ook bruikbaar is voor lange toertochten en dagelijkse woon-werkritten. De Checkpoint ALR 4 is jouw vrijbrief om van elke rit een avontuur te maken. Een strak sturend 300 Series Alpha Aluminium frame, verborgen kabels die frametassen niet hinderen, geïntegreerde nokken voor een drager, spatborden en frametassen, een 1x11-speed SRAM Apex aandrijving voor soepel schakelgedrag op pittige beklimmingen en gevarieerd terrein, mechanische schijfremmen voor remgemak onder alle omstandigheden, tubeless ready velgen en brede Bontrager GR1 Team Issue 700 x 40c gravelbanden voor extra comfort en grip. Als je na je dagelijkse beslommeringen op avontuur wilt, dan is de Checkpoint ALR 4 je budgetvriendelijke fietsmaat. Veelzijdigheid is troef in deze categorie fietsen. Het duurzame aluminium frame, bevestigingspunten voor allerlei accessoires en de brede comfortabele banden geven je de mogelijkheden om je fiets op jouw avontuur af te stemmen, waar de weg (of het gebrek daaraan) ook heen voert. - Het duurzame en veelzijdige 300 Series Alpha Aluminium frame zorgt voor een fijn, stabiel en direct stuurgedrag - Je krijgt een enorm veelzijdige fiets met een zeer breed inzetbereik dat uiteenloopt van gravel en bikepacking tot aan dagelijks woon-werkverkeer - Enorme bandenvrijheid waardoor je banden tot maximaal 45c kunt monteren voor extra stabiliteit en grip in elke situatie - Dankzij bevestigingspunten op de voorvork, de bovenbuis en het frame kun je gemakkelijk bagage en water meenemen - Met de krachtige mechanische schijfremmen kom je eenvoudig op tijd tot stilstand Nieuwe progressieve geometrie Voor snel, wendbaar stuurgedrag dat ook stabiliteit en controle biedt op ruigere afdalingen. Bandenruimte Door de grote bandenruimte kun je er stevigere banden op zetten (700x45 mm of 27.5x2.1") om grover gravel en terrein te bedwingen.

Bevestigingspunten in overvloed Dankzij bevestigingspunten voor frametassen en spatborden kun je gemakkelijk bagage en water meenemen.

Gewicht 15,86 kg
Merk

Boek een proefrit

Wil je er zeker van zijn dat je de perfecte fiets vindt? Boek dan nu een vrijblijvende proefrit! Tijdens de proefrit kun je de fiets uitgebreid testen en ervaren hoe deze aanvoelt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale fiets en het plannen van de proefrit. Wacht niet langer en boek vandaag nog een proefrit!

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media