Trek Checkpoint SL 7 eTap Dark Aquatic/Carbon Smoke 2023

Original price was: € 6.899,00.Current price is: € 6.299,00.

Checkpoint SL 7 eTap 58 Dark Aquatic/Carbon Smoke

Specifications of the Trek Checkpoint SL 7 eTap Dark Aquatic/Carbon Smoke 2023

About the Trek Checkpoint SL 7 eTap Dark Aquatic/Carbon Smoke 2023
De Checkpoint SL 7 eTAP koppelt een licht OCLV Carbon gravel-frame met IsoSpeed aan uitgekiende high-end onderdelen die garant staan voor prestaties en rijplezier op de zwaarste en lastigste gravel-trajecten. Een wendbare en toch stabiele progressieve geometrie, een slim en soepel schakelend SRAM draadloos elektronisch schakelsysteem, carbon wielen en een interne opbergruimte in het frame geven je het comfort en de veelzijdigheid die je nodig hebt tijdens je volgende allroad-avontuur. Je wilt een carbon gravelbike die hunkert naar avontuur en die de zwaarste en langste ritten kan doorstaan. Bovendien wil je ook het gemak van een geavanceerd, snel en trefzeker draadloos elektronisch schakelsysteem, en natuurlijk comfortabele carbon wielen die ruwe ondergrond gemakkelijk verteren. Een 500 Series OCLV Carbon frame met carbon armor en een gedempte IsoSpeed aan de achterzijde, een progressi...
Gewicht 19,2 kg
Merk

Boek een proefrit

Wil je er zeker van zijn dat je de perfecte fiets vindt? Boek dan nu een vrijblijvende proefrit! Tijdens de proefrit kun je de fiets uitgebreid testen en ervaren hoe deze aanvoelt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale fiets en het plannen van de proefrit. Wacht niet langer en boek vandaag nog een proefrit!

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media