Trek Checkpoint SLR 7 eTap Matte Deep Smoke/Gloss Olive G 2023

Oorspronkelijke prijs was: € 9.599,00.Huidige prijs is: € 6.899,00.

Checkpoint SLR 7 eTap 58 Matte Deep Smoke/Gloss Ol

Specifications of the Trek Checkpoint SLR 7 eTap Matte Deep Smoke/Gloss Olive G 2023

About the Trek Checkpoint SLR 7 eTap Matte Deep Smoke/Gloss Olive G 2023
De Checkpoint SLR 7 is een carbon gravelbike voor de zwaarste gravelwedstrijden die er zijn. Het lichte 700 Series OCLV Carbon frame is voorzien van soepel werkende IsoSpeed en heeft een wendbare doch stabiele geometrie. Verder zit er een slim en soepel SRAM draadloos elektronisch schakelsysteem op om razendsnel te kunnen schakelen, en zijn er extra bevestigingspunten voor uitrusting en accessoires. Deze fiets is een gravelvreter pur sang. Op je bucketlist staan races als The Ride Gravel, de Unbound Gravel en de Grinduro, en je beseft heel goed dat je voor dit soort heldhaftige avonturen een serieuze gravelbike nodig hebt. Je wilt ons meest geavanceerde Checkpoint-frame, eentje dat helemaal afgestemd is op gravelwedstrijden. Een 700 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed aan de voorzijde, carbon armor, een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie tijdens...

Deze fiets is aangepast en is 2x12nafgemoneteerd. Dus met voorderaileur, bovendien is de fiets uitgerust met een Powermeter van Quark in het crankstel.

Boek een proefrit

Wil je er zeker van zijn dat je de perfecte fiets vindt? Boek dan nu een vrijblijvende proefrit! Tijdens de proefrit kun je de fiets uitgebreid testen en ervaren hoe deze aanvoelt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale fiets en het plannen van de proefrit. Wacht niet langer en boek vandaag nog een proefrit!

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media