Trek Dual Sport 2 Equipped LITHIUM GREY 2024

 949,00

Dual Sport 2 SO EQ M Lithium Grey

Specifications of the Trek Dual Sport 2 Equipped LITHIUM GREY 2024

About the Trek Dual Sport 2 Equipped LITHIUM GREY 2024
De Dual Sport 2 is een uiterst veelzijdige hybride fiets die lekker rijdt op verschillende soorten wegdek. Hij heeft een licht frame, een robuuste aandrijving en talloze rijklare accessoires, zoals een achterdrager en verlichting. De brede wielen en banden dempen hobbels en kunnen overweg met zwaar terrein, zodat je met comfort en vertrouwen over verharde wegen, grindpaden en bospaden rijdt.  Je fietst voor je plezier en voor je conditie, om naar je werk te gaan en om boodschappen te doen. Je wilt een lichte, veelzijdige hybride fiets die comfort biedt op uiteenlopende soorten terrein en die is uitgerust met handige accessoires. En hij moet bovendien bestand zijn tegen elke avontuurlijke bevlieging die je krijgt. Een lichtgewicht aluminium frame met fraaie interne kabelgeleiding, brede 650b wielen en brede 50c banden voor grip en comfort op uiteenlopend terrein, een Shimano CUES 1x9 aandrijving met een breed versnellingsbereik, comfortabele ergonomische handvatten, krachtige hydraulische schijfremmen voor remkracht in alle weersomstandigheden, een MIK-achterdrager, verlichting, spatborden en een fietsstandaard. De Dual Sport 2 is een hybride fiets voor elk terrein, geknipt voor avonturen op verharde en onverharde paden, boordevol rijklare accessoires. Of je nu gravelpaden gaat verkennen of naar je werk fietst, met deze fiets krijg je de kwaliteit en het vertrouwen om het te doen! - De stijve wielen en brede banden geven je het comfort en het vertrouwen van een geveerde voorvork maar dan zonder meergewicht. - De veelzijdige gravelbanden zijn snel op verharde wegen en geven goede grip op zwaarder terrein - De kabels lopen intern door het frame. Dat beschermt ze niet alleen tegen de elementen, het ziet er ook veel fraaier uit - Hij is uitgerust met verlichting, spatborden, een fietsstandaard en een MIK-achterdrager dus je kunt direct op pad gaan Shimano CUES Geïnspireerd op het verzoek van rijders om een aandrijving met een zorgeloos lange levensduur en kwaliteit legt Shimano CUES een nieuwe basis voor veelzijdigheid en duurzaamheid voor diverse elektrische en traditionele fietsen. CUES is voorzien van Shimano’s nieuwe LINKGLIDE aandrijftechnologie, waardoor slijtende onderdelen als de ketting, cassette en kettingbladen aanzienlijk langer meegaan. Shimano LINKGLIDE De LINKGLIDE-technologie is speciaal ontwikkeld om ongelofelijk lang soepel en beslissend te blijven schakelen. Bovendien kun je er heerlijk mee doortrappen. Exclusief verkrijgbaar op Shimano CUES aandrijvingen. Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.

Gewicht 20,3 kg
Merk

Boek een proefrit

Wil je er zeker van zijn dat je de perfecte fiets vindt? Boek dan nu een vrijblijvende proefrit! Tijdens de proefrit kun je de fiets uitgebreid testen en ervaren hoe deze aanvoelt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale fiets en het plannen van de proefrit. Wacht niet langer en boek vandaag nog een proefrit!

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media