Trek Powerfly FS 4 Gen 3 LAVA/ TREK BLACK 2023

 4.499,00

Powerfly FS 4 EU M 29 Lava/ Trek Black

Specifications of the Trek Powerfly FS 4 Gen 3 LAVA/ TREK BLACK 2023

About the Trek Powerfly FS 4 Gen 3 LAVA/ TREK BLACK 2023
Powerfly FS 4 is een trailklare volgeveerde e-MTB die graag over de singletrack raast. De comfortabele vering dempt ruw terrein en het krachtige Bosch elektrische aandrijfsysteem geeft je extra vermogen om lange en gemene hellingen te bedwingen en kilometers singletrack te verslinden. De nieuwe LED afstandsbediening en het Intuvia 100 display zijn verbonden met de eBike Flow-app om je activiteiten te volgen, te navigeren en Bluetooth te gebruiken. Je wil je mountainbike-mogelijkheden vergroten met behulp van een hoogwaardige trapondersteuning. Je wil vaak de trails op en verbeterde specificaties om je grenzen te verleggen. Een duurzaam aluminium frame met een uiterst gebruiksvriendelijke Removable Integrated Battery van 625 Wh, een krachtige Bosch Performance CX (250 Wh, 85 Nm) motor waarmee je ondersteuning krijgt tot 25 km/u en een LED-controller met smart systeem en Intuvia 100-display. Daarnaast: een SR Suntour geveerde vork met 120 mm veerweg, 100 mm achtervering, een 10-speed Shimano aandrijving, krachtige hydraulische schijfremmen en een seatdropper. Deze volledig geveerde e-MTB biedt comfort en veelzijdigheid op de trail met precies genoeg vermogen op lange afstanden en op steile beklimmingen. De complete vering geeft demping op zware trails zodat je comfortabel nieuwe bestemmingen kunt bereiken. - Je krijgt een fiets waarop je altijd prettig zit dankzij de vering voor en achter die hobbels dempt - Het Intuvia 100-display toont al je rijgegevens, verbindt met Bluetooth-apparaten en heeft ook een ingebouwde antidiefstal-functie - Met de seatdropper kun je het zadel tijdens het rijden in hoogte verstellen zodat het niet in de weg zit bij steile afdalingen. - Framemaat S heeft een gebogen bovenbuis die het opstappen vergemakkelijkt. Smart Wheel Sizing betekent dat je de snelste wielen krijgt die passen in het frame - 29”-wielen op de grote framematen, 27.5”-wielen op kleinere frames Verwijderbare geïntegreerde accu RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.

Bosch Performance Line CX-motor De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast. Bosch led-afstandsbediening Met de Bosch smart system led-afstandsbediening verander je eenvoudig van ondersteuningsstand, schakel je naar Walk Assist of zet je je lichten aann. De heldere leds vallen goed op bij alle lichtcondities en ze tonen in een oogopslag het accuniveau en de ondersteuningsstand.

Bosch Intuvia 100 display Het Bosch smart system Intuvia 100-display toont je rijgegevens centraal in beeld via een bijzonder contrastrijk beeldscherm dat in alle weersomstandigheden duidelijk afleesbaar is. Het display heeft een eBike Lock antidiefstalvoorziening en het verbindt via Bluetooth draadloos met de afstandsbediening. Active Braking Pivot Active Braking Pivot maakt het mogelijk om onafhankelijk van elkaar in stellen hoe de vering reageert op versnellingen dan wel op remkrachten. Dat betekent meer - en meer betrouwbare - controle op die momenten waarop het van pas komt.

Bosch eBike Flow-app De nieuwe eBike Flow-app maakt je rit tot een persoonlijke ervaring. Gebruik hem om je de ondersteuning van je motor op je wensen af te stemmen, je ritstatistieken bij te houden en je gegevens te integreren met apps als Strava en Apple Health. Ook zijn er handige functies als navigatie en onderhoudsherinneringen.

Gewicht 35,8 kg
Merk

Boek een proefrit

Wil je er zeker van zijn dat je de perfecte fiets vindt? Boek dan nu een vrijblijvende proefrit! Tijdens de proefrit kun je de fiets uitgebreid testen en ervaren hoe deze aanvoelt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale fiets en het plannen van de proefrit. Wacht niet langer en boek vandaag nog een proefrit!

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media