Agu broek k bret ess prime army green Groen

 95,00

Agu broek k bret ess prime army green m

Specifications of the Agu broek k bret ess prime army green Groen

About the Agu broek k bret ess prime army green Groen

De Prime bibshort kan je perfect met ieder fietsshirt combineren, doordat deze fietsbroek verkrijgbaar is met verschillende kleuren Lycra manchet onder de broekspijpen. Ademende mesh bretels zorgen ervoor dat de broek goed op zijn plaats blijft en met het zeem in deze broek zit je met plezier kilometers lang op het zadel.

  • Door het gebruik van 100% gerecycled Polyester is deze fietsbroek een duurzame keuze die bijdraagt aan een beter milieu.
  • Voorgevormde panden in deze broek zorgen voor een betere pasvorm tijdens het fietsen.
  • De ademende mesh bretels zijn op de rug zo gevormd dat je er geen drukpunten vormen en de bretels niet verschuiven tijdens het fietsen.
  • De plat gestikte (flatlock) naden voel je amper zitten en voorkomen een afdruk van de naden in je huid tijdens het fietsen.
  • Aan de broekspijp is een Lycra manchette toegevoegd voor een mooie nauwsluitende pasvorm die niet opkruipt tijdens het fietsen.
  • Het comfortabele Red 120 zeem wordt ook gebruikt door de professionele wielrenners van Team Jumbo-Visma en BEAT cycling.

Als kwaliteit, comfort en duurzaamheid bij jou voorop staat dan is deze bibshort een goede keuze.

Gewicht 0,42 kg
Merk

Maat

, ,

Contact image

FietsPro

Welkom bij FietsPro, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? U krijgt tijdens openingstijden direct antwoord op uw berichten!
by Best4u Media